Ετοιμάσαμε για εσάς χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από επιλεγμένο ελληνικό κρέας!!!
Περιγραφή: Ελληνική Μπριζολοπανσέτα με μυρωδικά και “chimichurri” τυλιγμένη σε εκλεκτή μαρινάδα καπνιστής πάπρικας γεμιστή με λαχανικά, γραβιέρα και χωριάτικο λουκάνικο.
Ψήσιμο : Την τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και ψήνουμε στους 180 2,5 ώρες και έπειτα αφαιρούμε το λαδόχαρτο και ψήνουμε ανοικτό προσθέτοντας βούτυρο και περιχύνοντας το με τους χυμούς της για 1 ώρα και όσο χρειαστεί να ροδοκοκκινίσει.